Hírlevél

Minőségirányítási rendszerek ISO 9001*

Miért ajánlott minőségirányítási kézikönyvet írni/csináltatni?

A minőségirányítási rendszerek alkalmazása közvetlen és közvetett versenyelőnyt biztosítanak és piaci értéket képviselnek bármilyen tevékenységről is legyen szó  (termelés, forgalmazás, szolgáltatás). Ezek a rendszerek egy „Minőségirányítási Kézikönyv” formában valósulnak meg. Ennek megalkotásában/javításában/bővítésében tudjuk megrendelőinket segíteni.

A kézikönyv alkalmazója a maga részére megfogalmazza a saját magától elvárt működési/gyártási protokollját. Annyit kell bele foglalni, amennyi az aktuálisan szükséges jó teljesítmény eléréshez vezet – melyet a piac vagy önmagunk igényei határoznak meg - nem többet.

Termékei, szolgáltatásai minőségét és biztonságát szabályozott és dokumentált működést előíró rendszer meglétével tudja leendő és jelenlegi üzleti partnerei felé igazolni. Egy jól megfogalmazott, ésszerű szolgáltatási dokumentációt alkalmazva költségeit csökkenteni tudja minőségi terméket/szolgáltatást előállítva.

Egy vállalkozás akkor lehet sikeres, ha olyan terméket, szolgáltatást kínál, amely kielégíti a vevő elvárásait, megfelel a rá vonatkozó szabványnak valamint társadalmi követelményeknek (pl. környezetvédelem), versenyképes áron kerül értékesítésre ugyanakkor elvégzése/gyártása gazdaságos.

Legfőbb érvek a minőségirányítási rendszerek bevezetése mellett

- Szabályozott

- Dokumentált

- Igazolható és visszakereshető

- Nyomonkövethető termék/szolgáltatás előállítás

- Visszajelzést ad az előállítás folyamatairól és a kész termékről.

- Egy jól kivitelezett és jól működtetett minőségirányítási rendszer a vevő megelégedettségére szolgál, miközben a szolgáltatást nyújtó spórol a használata során

 

*Az ISO 9001 szabvány a minőségirányítás általános szabványa.

Legionella kockázatbecslés és Értékelés

Helyszíni felmérés,
Dokumentáció készítése

Pseudomonas kockázatbecslés és Értékelés

Helyszíni felmérés,
Dokumentáció készítése

Minőségirányítási és Környezetközpontú Irányítási Rendszerek

Minőségirányítási rendszerek ISO 9001

A legionellakockazatertekeles.hu és a pseudomonas.hu domain alatt levő weboldalunk sütiket használ.

A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához.